Десетки служители на районното МВР в Годеч разказаха за скандално

...
Десетки служители на районното МВР в Годеч разказаха за скандално
Коментари Харесай

Полицаи от Годеч обвиняват шефа си в порочна практика

Десетки чиновници на районното Министерство на вътрешните работи в Годеч описаха за скандално укриване на информация

Шефът на районното полицейско ръководство в Годеч – основен контрольор Христо Кръстев е разпореждал на подчинените си служители на реда да фабрикуват и подменят доказателства против обвинени за да увеличи статистиката за разкриваемост на закононарушенията и резултатите от работата на ръководеното от него ръководство. Това разкриха пред служители на реда, заставяни да вземат участие в порочната процедура. Те споделиха и за други нередности, осъществявани по заповед на началника им.

Преди 3 седмици малкия екран сподели по какъв начин началникът Кръстев, който живее в София и всеки ден върви с полицейския джип на работа до Годеч и назад, изминавайки със длъжностен бензин дистанцията от 100 километра. Така харчи 200 литра бензин на месец за персонални потребности, до момента в който патрулите са с непрекъснат дефицит на гориво, оплакаха се пред екипа на малкия екран служители на реда от районното ръководство в Годеч. От медията са го наблюдавали в шест разнообразни дни. На седмия към този момент с огромната камера и микрофон.

Вечерта след изявлението, за пръв път служебният полицейски джип остана и нощува пред районното, а началникът стартира да пътува с персоналната си кола. От Министерство на вътрешните работи започнаха инспекция, а началникът Кръстев внезапно излезе в болнични и не дава отговор на телефона си. След излъчването на репортажа, екипът ни потърсиха десетки чиновници на районното, които разкриха други, надалеч по-скандални дейности на началника си. Един от тях застана пред камерата на малкия екран.

Какво описа той – гледайте във видеото.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР