Десетки се събраха на протест срещу водещия на БНР Петър

...
Десетки се събраха на протест срещу водещия на БНР Петър
Коментари Харесай

Пак протест срещу Петър Волгин пред БНР

Десетки се събраха на митинг против водещия на БНР Петър Волгин пред постройката на радиото в София. Демонстрацията е проведена в памет на умрелия фоторепортер Цветан Томчев. Това оповестиха уредниците на митинга в обществената мрежа фейсбук.

" Нашият другар, фотографът Цветан Томчев искаше да отърве БНР от зловредното наличие на съветския пропагандист Петър Волгин. Всяка събота в еднайсет сутринта Цецо събираше група другари пред входа на радиото. Да уважим Цецо и да го създадем отново в негова чест. Човек е жив, до момента в който са живи концепциите му. А и е време путинистите да осъзнаят, че изпускат контрола ", написаха още уредниците на простестното шествие.

Фоторепортерът Цветан Томчев умря на Коледа. Тъжната новина оповестиха сътрудници публицисти във фейсбук. Томчев е починал в съня си на 63 години.

Протестите против Волгин не са един и два. Наскоро беше проведен различен, който беше против изявлението, което водещият беше записал с съветската посланичка Елеонора Митрофанова. Една от най-масовите демоснтрации пък беше при започване на годината, когато жители бяха предизвикани от негова обява във " Facebook ", в която той оправдава Народния съд: " Достатъчно е да погледнеш единствено десетина минути някой нагъл и неумен паралия като Хампарцумян, с цел да схванеш за какво е трябвало да има Народен съд ".

Снимката е илюстративна/архивна
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР