Десетки се събраха на протест срещу водещия на БНР Петър

...
Десетки се събраха на протест срещу водещия на БНР Петър
Коментари Харесай

Десетки на протест пред БНР: "Вън Русия от България, вън Волгин от БНР"

Десетки се събраха на митинг против водещия на БНР Петър Волгин пред постройката на радиото в София. Демонстрацията е проведена в памет на умрелия фоторепортер Цветан Томчев. Това оповестиха уредниците на митинга в обществената мрежа фейсбук.

" Нашият другар, фотографът Цветан Томчев искаше да отърве БНР от зловредното наличие на съветския пропагандист Петър Волгин. Всяка събота в еднайсет сутринта Цецо събираше група другари пред входа на радиото. Да уважим Цецо и да го създадем отново в негова чест. Човек е жив, до момента в който са живи концепциите му. А и е време путинистите да осъзнаят, че изпускат контрола ", написаха още уредниците на простестното шествие.

Фоторепортерът Цветан Томчев умря на Коледа. Тъжната новина оповестиха сътрудници публицисти във фейсбук. Томчев е починал в съня си на 63 години.

Протестите против Волгин не са един и два. Наскоро беше проведен различен, който беше против изявлението, което водещият беше записал с съветската посланичка Елеонора Митрофанова. Една от най-масовите демоснтрации пък беше при започване на годината, когато жители бяха предизвикани от негова обява във " Facebook ", в която той оправдава Народния съд: " Достатъчно е да погледнеш единствено десетина минути някой нагъл и неумен паралия като Хампарцумян, с цел да схванеш за какво е трябвало да има Народен съд ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР