Десетки са изследванията на тема колко продължителен да бъде половият

...
Десетки са изследванията на тема колко продължителен да бъде половият
Коментари Харесай

Шест минути за страхотен секс

Десетки са проучванията на тематика какъв брой нескончаем да бъде половият акт, с цел да могат и двете страни да са задоволени. Отговорите варират, само че златната среда е някъде сред 7 и 15 минути.

Има обаче едно значимо конкретизиране, което заслужава да му отделим особено внимание - с цел да бъде сексът страховит, няма по какъв начин да минем без любовна игра .

Според ново поучаване, двойките, които отделят по шест минути за интимности преди същинския акт, се усещат доста по-задоволени . А ето по какъв начин тъкмо можем да оползотворим тези 360 секунди по най-хубавия метод. Разбира се, те могат да са и повече, в случай че имаме предпочитание.
 Снимка 469254

Подготовка

Най-важното, с цел да успеем да извлечем най-много наслаждение от секса, е да се настроим на вярната вълна. Трябва да спрем за момент, да почистим мозъка си от всички проблеми и паники, да мислим единствено за тялото си и за насладата, която ще му доставим.

Докосвания

По-голямата част от нас се тормозят да приказват с половинките си за метода, по който съумяват и сами да си доставят наслаждение. А в случай че успеем да свалим тази преграда и покажем образно какво обичаме да вършим уединено, това сигурно ще вдигне неимоверно възбудата.

Ако ли не, най-малко може да споделим някой и различен парещ спомен от прекарване уединено, до момента в който се допираме един различен.
 Снимка 469252

Мръсни приказки

Тихият секс не е добър секс. За да подгреем уместно преди същинската част, можем да споделим защо си мечтаем сега и какво желаеме да ни се случи допустимо най-скоро. Но значимото тук е да запазим хладнокръвие и да подразним половинката с изчакване, с цел да не претупаме любовната игра.

Добра концепция е и да насочваме колегата си къде тъкмо желаеме да ни допира. Това не са директиви, а насоки тъкмо в задачата, с цел да бъде задачата по снабдяване на наслаждение допустимо най-успешна. Може просто да хванем ръката му и да я сложим там, където желаеме да е.
 Снимка 469253

Целувки

Те са съществена част от любовната игра, само че би трябвало да бъдат и въведения към същинския секс. Затова, преди да пристъпим всъщност, даряваме колегата си с една буйна целувка.

Плейлист

Музика и песни, които ни настройват на палава вълна, са ужасно допълнение към любовната игра. Все отново когато слушаме нещо обичано, в мозъка ни се отделят същите хормони, както при секс. Затова повече от добра концепция е да си създадем плейлист за сходни моменти и да създадем удоволствието двойно, написа The Sun.
 Двойките, специфичните мотиви и за какво сексът на празниците е най-хубавият
Празничният секс е най-хубавият секс

Как да се развихрим тази вечер

Романтика

Да вплетем ръце една в друга по време на любовната игра освен понижава равнищата на напрежението, само че и усилва любовния хормон окситоцин, който основава чувство за непосредственост.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР