Десетки рокери, облечени като Дядо Коледа, ще кръстосват Пловдив навръх

...
Десетки рокери, облечени като Дядо Коледа, ще кръстосват Пловдив навръх
Коментари Харесай

Пловдивски рокери стават Дядо Коледа, правят колоритно шествие на 25 декември

Десетки рокери, облечени като Дядо Коледа, ще кръстосват Пловдив точно на Рождество Христово. Инициативата е на тарторите от локалния мотоклуб „ Вагабондс ”, като колоритното шествие ще тръгне в 12 часа от бул. „ България ”, а след това колоната от маскирани като Добрия дъртак мъже и като Снежанки дами, ще мине през тунела под Трихълмието, Сточна гара, Централна гара и ще стигне до домовете за остарели хора и за деца, лишени от наставнически грижи на „ Коматевско шосе ”.

 22pl4002-2

Рокерите дядоколедовци са приготвили за хората от третата възраст комплекти шах, табла и карти за игра за беловласите мъже, а за дамите ще има прежди и куки за платене, до момента в който малчуганите ще получат чували с лакомства и играчки. От „ Вагабондс ” даже са създали авансово изследване кое дете от обществения дом „ Майка Тереза ” край Коматевския транспортен възел какъв подарък си е поръчал в писмото си до Дядо Коледа.

Акцията „ Мото Коледа ” цели да донесе повече празнично въодушевление на жителите и гостите на Пловдив точно на Рождество Христово. От мотобратството в града под тепетата канят всички рокери от района да се причислят към шествието, чийто маршрут към този момент е координиран с „ Пътна полиция ”, откакто са получили публично позволение за провеждането от локалната власт и Областна дирекция на МВР-Пловдив.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР