Десетки работодатели от Русе и региона се включиха в националния

...
Десетки работодатели от Русе и региона се включиха в националния
Коментари Харесай

Националният форум “Живот и кариера – Защо в България?“ се проведе в Русе

Десетки работодатели от Русе и района се включиха в националния кариерен конгрес „ Живот и кариера – Защо в България? “, проведен от платформата Bulgaria Wants You, с която Община Русе си партнира.

„ Вие вършиме по този начин, че да забележим опциите за развиване тук, в България, и да можем да приказваме за родината си с топли думи. Едва тогава това възприятие ще може да се съобщи на сънародниците ни в чужбина и те да се завърнат. Съвременното четничество е да останем в България. Борбата тук не е за облага на дадена компания, а за родината “, сподели кметът Пенчо Милков. Той благодари на създателите на платформата, известните тв водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов за задачата им за привличане на младежите към кариера и живот в България.

Като лектори на форума взеха присъединяване още Юлияна Дончева (журналист и предприемач), Александър Сано (актьор и продуцент), Виктор Мерджанов (Kaufland България), Антони Христов (ARC Academy) и Марин Трошанов (DXC Technology).

Сред фирмите и организациите, които показаха активността си на щандовете и предложиха разнородни благоприятни условия за професионално развиване на русенци, беше и Община Русе.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР