Десетки полицаи със следово куче вече почти денонощие издирват загубил

...
Десетки полицаи със следово куче вече почти денонощие издирват загубил
Коментари Харесай

Акция край "Кичика"! Полицаи и следово куче тръгнаха по петите на Радослав!

Десетки служители на реда със следово куче към този момент съвсем денонощие търсят изгубил се 29-годишен софиянец в планинските местности към Рудозем, област Смолян. Това оповестиха от пресцентъра на полицията.

Радослав Христосков дошъл в събота с брат си и техен другар на посетители в Рудозем. В неделя групата си тръгнала, а Радослав останал, като се уговорил с приятеля си, в понеделник заран да тръгнат към местността " Кичика ", землище на Рудозем.

Вчера от 8.30 ч. Радослав е излязъл самичък от жилището на приятеля си и тръгнал в незнайна посока. Същия ден, към 15.30 ч. приятелят му се обадил на телефон 112, откакто не го разкрил.

" Служители на ОД МВР-Смолян и РУ-Мадан организират оперативно-издирвателни мероприятия, с присъединяване на полицейско куче, в региона, където се допуска, че се е насочил и от където е липсващ. Към този миг Радослав към момента е в неопределеност и няма диря ", разяснява представителят на полицията в Смолян Цветелина Черкезова.

По молба на околните му Радослав е разгласен за общодържавно търсене от през днешния ден. Радослав е висок 185 см, с къса права тъмна коса. Облечен с мрачен състезателен панталон, тъмносиня тениска, черна спортна блуза - анорак с качулка и сиви маратонки.


Радослав Христосков
" Молим всеки, който има информация за Радослав Христосков, да заяви на телефон 112 или в най-близкото районно ръководство на Министерство на вътрешните работи. Колегите не престават претърсването на регионите към Рудозем ", добави Черкезова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР