Десетки поддръжници на бившия президент Доналд Тръмп се събраха пред

...
Десетки поддръжници на бившия президент Доналд Тръмп се събраха пред
Коментари Харесай

Десетки поддръжници на Тръмп се събраха пред имението му във Флорида

Десетки поддръжници на някогашния президент Доналд Тръмп се събраха пред имението му Мар-а-Лаго в понеделник, откакто сътрудници на ФБР го обискираха и търсеха секретни документи, осведоми.

Crowd of Trump supporters gather outside Mar-a-Lago hours after FBI raid: `They`re terrified of him`

Протестиращите пътуваха до Палм Бийч, Флорида, откакто някогашният президент пусна изказване за обиска. Източници споделиха пред Fox News, че Министерството на правораздаването проверява дали Тръмп нелегално е взел секретни документи в персоналната си резиденция.

Мат Лийч от Fox News Digital беседва с няколко поддръжници, които показаха неодобрението си от нахлуването.

Джей Д. Кенън е пропътувал щата Флорида, с цел да изрази поддръжката си за някогашния президент. " Веднага щом го видях, пристигнах тук от Тампа. Това е полуда ", сподели Кенън. „ Всички знаем какво се пробвате да извършите. Опитвате се да създадете някакво обвиняване, с цел да не може да се кандидатира за преизбиране. “

A crowd of Trump supporters which emerged near Mar-a-Lago shortly after news broke of the FBI’s raid at the former president’s estate continues to grow into the night.

Друг покровител на Тръмп, Майк Бафумо, изрази сходни опасения по отношение на Министерството на правораздаването. " Те ще създадат всичко допустимо, с цел да го заловен. Те са ужасени от него ", сподели Бафумо. „ И това е поради политиките, които той поддържа: политиките на „ Америка преди всичко “.

Поддръжниците също се опълчиха на това, че нахлуването е станало, когато Тръмп даже не е бил на мястото, а в Ню Йорк.

„ Това, което вършат на президента, е неправилно. Те не проверяват нищо друго, само че ще го проверяват, когато той даже не е тук в дома си “, сподели покровител на име Ашли.

Друг протестиращ се съгласи: „ Доста е гадно това, което вършат. Те безусловно нахлуха в дома на този човек, до момента в който той е в различен щат. “

Въпреки че доста от поддръжниците на някогашния президент се стекоха в имението, имаше и няколко съперници на магната. Един протестиращ против Тръмп се появи с вулгарни послания.

„ Мисля, че това, което се случи, ще сплоти още веднъж Републиканската партия “, сподели Джордж Форд пред Fox News.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР