Десетки плевенчани станаха част от футболния празник с легендарния бивш

...
Десетки плевенчани станаха част от футболния празник с легендарния бивш
Коментари Харесай

Десетки плевенчани станаха част от футболния празник на Джони Велинов

Десетки плевенчани станаха част от футболния празник с именития някогашен вратар Георги Велинов - Джони в Плевен. Много жители, почитатели, някогашни, сегашни и бъдещи футболисти посрещнаха с овации дългогодишния пазач на ЦСКА и националния тим, който показа автобиографията си " Джони Велинов. Моята история ". С него бяха създателят на изданието Ники Александров и издателят от Premium Books Кирил Войнов.

Специално присъединяване в събитието имаше мажоретният състав при Средно учебно заведение " Иван Вазов " - Плевен с началник Надя Тодорова, който събра голям брой позитивни реакции със своите осъществявания и сътвори в допълнение въодушевление измежду присъстващите.
 Джони Велинов показва книгата си и в Павел баня
Джони Велинов показва книгата си и в Павел баня

Събитието се реализира със съдействието на читалището и на Община Павел баня

Ники Александров и Кирил Войнов споделиха детайлности към това по какъв начин се е родила автобиографията на именития пазач, след което самият Джони Велинов описа за славните и сложни моменти от игрището на родния Дунав, през терените на София и страната до огромните европейски игрища и паметни триумфи над Ливърпул, Нотингам, Байерн и други Той се върна в годините обратно и спомените от детството и младостта си, отговаряйки на многочислени въпроси и отправяйки редица скъпи препоръки.

" Ако не си вярвате, няма да постигнете нищо ", обърна се Георги Велинов към дребните гении на футболния Спартак, които пристигнаха на събитието дружно със своя треньор Светослав Бърканичков.

Сред присъстващите на футболния празник в Панорама мол Плевен имаше последователи на разнообразни тимове, само че всички се преклониха пред достиженията и успехите, разказани в персоналната история на една легенда в българския футбол.

В края на срещата всички получиха подписи от Георги Велинов и Ники Александров и се снимаха с тях, отнасяйки у дома образец от книгата - подарък от шефа на Панорама мол Плевен Владислав Монов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР