Десетки пъти сме писали, че Дениз Хайрула трябва да бъде

...
Десетки пъти сме писали, че Дениз Хайрула трябва да бъде
Коментари Харесай

Показа дупето, но и търси вътрешен мир: Дениз Хайрула с неподозирани занимания

Десетки пъти сме писали, че Дениз Хайрула би трябвало да бъде оповестена за непрекъснатата носителка на купата " Мис Дупе ". Няма " Мис Варна ", няма " Мис силикон ", няма дребна Джулка... има дупето на Дениз Хайрула и толкова. 

Не преувеличаваме, когато твърдим горните думи, а за това може да се убедите сами и от фотосите, които риалити звездата разгласява в Instagram. Една птичка пък ни сподели и наличието на Хайрула в OnlyFans, където може да се насладите на... всичко, от което се интересувате. Е, в случай че ви интересуват тези елементи на Дениз.

Виж още: " Разби ми физиономията ": Tattstoner упрекна мъжете в Турция, описа потресаваща история 

Факт е, че мацката обича да си демонстрира задните елементи, които са изцяло естествени. Интересен факт обаче е, че Хайрула търси вътрешен мир и естетика. Плеймейтката показа на стори, че прави дихателни извършения и медитира.

Очевидно е, че Хайрула е решила да върви по бътя на божественото, в което няма нищо неприятно или срамно. Само я съветваме да не не помни за онлайн кариерата си, която построи с голото си тяло. Кое не е по този начин? Плеймейтката е една от най-разголените мацки в родния интернет и не наподобява, чя те отхвърля или се тормози от това.

Виж още: От Обзор до Смядово: Симона Загорова изкушава с охолно деколте и топ форма

Изображение: https://www.instagram.com/den4oski/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР