Десетки пакети с кокаин са били изхвърлени от вълните на

...
Десетки пакети с кокаин са били изхвърлени от вълните на
Коментари Харесай

Десетки пакети с кокаин изхвърли Черно море край румънския бряг

Десетки пакети с кокаин са били изхвърлени от вълните на румънския бряг на Черно море. Дрогата е изплувала в региона от град Нъводари на север до Мангалия на юг, оповестява ТАСС, като се базира на Медиафакс.
Според органите на следствието става дума за количество от над 100 кг опиат, написа 24 часа. Местни поданици са почнали да намират пакетите на плажовете от петък. Засега няма систематизирани данни, само че пакетите са към стотина, всеки от които с до един кг кокаин. Полицията в Констанца прикани хората да не укриват пакетите, а да оповестяват в полицията или на незабавния телефон 112, съобщи Българска телеграфна агенция.
Полицейските управляващи оповестиха, че сега на черноморското крайбрежие на Румъния се организира огромна интервенция против търговията с опиати с присъединяване на над 300 полицейски, гранични и жандармерийски чиновници, 60 автомобила, 14 плавателни съда и 2 хеликоптера. Предполага се, че пакетите с кокаин може да принадлежат към същата партида, част от която беше открита в края на март в захвърлена моторница на запустял плаж в делтата на Дунав. Тогава румънската полиция откри в двойно дъно на лодката повече от 800 кг опиати, евентуално кокаин, на стойност 300 млн. евро на черния пазар
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР