Десетки кристали “Сваровски” ще блестят върху екипа на Серина Уилямс

...
Десетки кристали “Сваровски” ще блестят върху екипа на Серина Уилямс
Коментари Харесай

Кристали Сваровски ще блестят върху екипа на Серина за Уимбълдън

Десетки кристали “Сваровски” ще блестят върху екипа на Серина Уилямс за “Уимбълдън”. Най-старият и влиятелен шампионат от “Големия шлем” има строги правила по отношение на облеклото на състезателите, само че носителката на 23 трофеи от Големия шлем още веднъж ще се отличава от останалите.

Нейният спонсор Nike сподели част от екипа й, който е в наложителния бял цвят. Логото на американската компания за спортна екипировка обаче ще бъде изобразено с брошка, обсипана с 34 кристала “Сваровски”. Бройката не е определена инцидентно - тя символизира възрастта, на която Серина за последно победи на “свещената трева” в Лондон.
 Аби Суонкът, световен шеф по дизайна на NikeCourt, изясни, че се е въодушевила от предишните генерации за този нов аксесоар.

“Исках облеклото на Серина да наподобява като такова, каквото би носила баба й, само че в същото време с това да има и съвременен тип, да бъде тъкмо като за Серина”, сподели Суонкът.

Уилямс, която в британската столица ще преследва своята 24-та купа от Големия шлем, не е играла след провалянето си в третия кръг на “Ролан Гарос” предишния месец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР