Десетки коли се включиха в протеста срещу високите цени на

...
Десетки коли се включиха в протеста срещу високите цени на
Коментари Харесай

Протест срещу протеста: Обстрелваха с камъни автошествието срещу високите цени на горивата в Лом /снимки+видео/

Десетки коли се включиха в митинга против високите цени на горивата и поскъването на застраховките. Проявата им обаче бе посрещната с неодобрение от техни съграждани, които почнали да ги замерят с камъни, научи BulNews.bg.
Протестът започва в 10 часа на площада в крайдунавското градче. След това по улиците мина автошествие, на което водачи с натиснати клаксони показаха недоволството си. Малко преди обяд 30-ина коли блокираха едно от кръговите кръстовища на влизане в града откъм квартал "Младеново ". Блокадата продължи близо два часа.
След това процесията от коли се отправила към бензиностанция на "Лукойл " на "Белоградчишко шосе ". Малко преди крайната цел колоната била обстрелвана с камъни. Един от тях улучил предното панорамно стъкло на един от протестърите - Анатоли.
Неговите съграждани и съидейници обаче посочили съпричастност. Всички протестиращи извадили по малко пари, с цел да оказват помощ на Анатоли с ремонта на колата му. Заедно те съумели да съберат сумата от 130 лв., с които той да подмени стъклото на автомобила си.
Анатоли благодари за жеста на останалите участници в проявата. Той не е обезверен в идеята си с протестни дейности да привлекат вниманието на ръководещите, макар явното противоречие на неговите съграждани, които замеряли процесията.
"Другата събота продължаваме. От 10 часа на "Лукойл " на ул. "Софийска ", съобщи Анатоли.


Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР