Десетки жители се събраха в подкрепа на нападнатото преди дни,

...
Десетки жители се събраха в подкрепа на нападнатото преди дни,
Коментари Харесай

Десетки хора се събраха в подкрепа на нападнатото преди дни, младо семейство във Видин

Десетки поданици се събраха в поддръжка на нападнатото преди дни, младо семейство във Видин, научи организация BulNews.
Припомняме, че нападението над младия мъж се случило преди дни с Владимир Скорчев в центъра на града, до момента в който извеждал децата си на разходка. По неговите думи е обичай с бухалки, ударен е по главата, до момента в който държал едногодишното си дете. Семейството има едногодишни бебета-близнаци. Жена му Кристина също била бита, до момента в който излизала на вън с другото дете. Докато мъжете биели Владимир, от там минавал негов прочут и му се притекъл на помощ, в опита си да помогне и него нападнали групата мъже. За благополучие съумяват да ги прогонят бързо и боят траял към 5 мин. След това Владимир лежал няколко дни в хирургичното поделение на МБАЛ „ Св. Петка “, защото получил световъртеж, гадене, повръщане и други признаци. Младият мъж има синини по тялото от багра, който му е нанесен.
По случая има 4-ма арестувани, измежду които и една жена.
Инцидентът има предистория. Ден преди ромите да атакуван младото семейство, 19-годишен с автомобила си дава на заден ход и стопира безусловно на сантиметри от количката на бебето, до момента в който Владимир слагал бебето в нея. Това го провокирало да удари по капака на колата на 19-годишния юноша, с цел да спре автомобила си и да не ги блъсне. Това се случва на същото място пред дома на фамилията в централната част на града. Тогава младежът предизвестил Владимир, че ще се разправя с него, само че той не обърнал внимание на думету му. Обаче на идващия ден се случва точно побоят над него и жена му до момента в който държат двете си бебета.
В поддръжка на младото семейство през днешния ден се събраха десетки поданици, техни близки, познати и съседи пред жилището където живеят, с цел да изразят своята позиция, че протичащото се е недупостимо и не желаят да живеят в боязън за тях и своите деца. Хора, които са станали очевидци на случая са се уплашили първо от протичащото се и второ за техните деца.
Младото семейство не желае нищо повече от правдивост. Те приканват правосъдната власт да си свърши работата както би трябвало.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР