Десетки жители на Павликени и региона стиснаха ръката, разговаряха и

...
Десетки жители на Павликени и региона стиснаха ръката, разговаряха и
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Павликени Ваня Антонова: Общността трябва да се освободи от страха, искаме толерантност към различното мнение

Десетки поданици на Павликени и района стиснаха ръката, разговаряха и пожелаха триумф на претендента за кмет на общината, повдигнат от Политическа партия ГЕРБ, Ваня Антонова.

Днес тя и претенденти за общински съветници от Политическа партия ГЕРБ и сътрудниците от ПД „ Социалдемократи” и Съюз на демократичните сили, бяха на обичайния пазар, който се организира всеки вторник в града. Производители на земеделска продукция, търговци и купувачи споделиха своите визии за развиването на общината, описаха за проблемите, които ги вълнуват и обявиха, че се надяват на смяна в ръководството, с цел да има бъдеще Павликени и района.

От своя страна Антонова, която е позната на своите съграждани със своя професионален престиж и ясни правила, показа с хората, че задачата на претендентите от Политическа партия ГЕРБ е общността в Павликени да се освободи от страха, който царува в гражданските връзки. “Искаме приемливост за това, че имаме друго мнение от някого, за градивните ни цивилен оферти и политически виждания”, показа още Антонова. Тя за следващ път съобщи своята подготвеност да промени стандартите на ръководство на общината, щом поеме нейното ръководство, и може да го направи поради потвърдените през годините лидерски качества и управнически умения като началник на едно от най-проспериращите предприятия в района.

Вярваме в теб и ще те подкрепим, споделиха хората на Ваня Антонова. Те обявиха и своята позитивна оценка за работата й като ръководител на Общинския съвет в Павликени и за мощния екип от общински съветници от Политическа партия ГЕРБ, с помощта на които са взети доста верни решения за положителното на цялата община. Ще дадем гласа си за вас и за мощната листа на Политическа партия ГЕРБ с номер 43, с цел да има положителни условия на живот в Павликени, да се върнат децата и да има работа за младежите, споделиха още павликенчани на пазара, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР