Десетки известни личности, сред които Гала и колегите й новинари

...
Десетки известни личности, сред които Гала и колегите й новинари
Коментари Харесай

Богаташките Емилия и Малкоданска гледат Капките без пари

Десетки известни персони, измежду които Гала и сътрудниците й новинари от Нова телевизия, всяка година се оплакват, че познати и близки им звънят с молби за билети, които за безвъзмездни. С пропуск мъчно се уреждат даже чиновници и другари на хората от екипа на Капките, само че за за известните е много елементарно да седнат да гледат Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро онлайн. Hotnews.bg засече синоптичката Гергана Малкоданска с майка й и другарка в публиката преди няколко излъчвания. Сторито й в инстаграм от дълго време е изтрито, само че Hotnews.bg разполага с няколко фотоси.
Реклама

Вчера пък на шоуто се наслаждения Емилия в компанията на двете си по-големи деца. И Малкоданска, и фолкаджийката разполагат с задоволително финанси, с цел да си купят билети за огромния край на предаването в зала " Арена-Армеец ", само че очевидно избират да се възползват от безплатните пропуски. Съпругът на синоптичката е еидн от най-богатите интериорни дизайнери, на Емилия изкарва съществени възнаграждения, пък и към момента брачният партньор й Башур продължава да оказва помощ финансово.
Реклама

Грандиозният театър ще сложи финала на дванадесетия сезон на шоуто за звездни преобразявания „ Като две капки вода “. След формалното оповестяване на събитието в зала „ Арена София “ на 13 май, повече от 10 000 билета бяха разпродадени стремително, само че измежду тях явно не са Емилия и Малкоданска. За първи път в историята на българските телевизионни излъчвания следва в ефира да бъде излъчен край, който ще бъде сниман с десетки камери в действително време от най-голямата зала в страната. Хилядите почитатели на „ Като две капки вода “ ще се вълнуват онлайн с 8-те участници по време на последните им превъплъщения.

В „ Арена София “ феновете на хитовото шоу „ Като две капки вода “ ще видят обичаните водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, журито в състав Хилда Казасян, Веселин Маринов, Димитър Ковачев – Фънки и Любо Киров, както и звездните участници, които ще се борят за успеха. Влизането на феновете ще завърши тъкмо в 19.30 часа, предизвестиха през вчерашния ден вечерта водещите.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР