Десетки или стотици пъти е дискутирано разполагането на многонационална бойна

...
Десетки или стотици пъти е дискутирано разполагането на многонационална бойна
Коментари Харесай

Тагарев: Ставаме регионален център за ремонт и поддръжка на бойни машини „Страйкър“

Десетки или стотици пъти е дискутирано разполагането на многонационална бойна група на нашата територия. В Съединени американски щати говорихме за това по какъв начин да осигурим по най-хубавия метод нужната инфраструктура като страна хазаин и по какъв начин Съединените щати могат да оказват помощ ние да се възползваме от наличните интернационалните фондове за съфинансиране за построяването ѝ. Това съобщи в ефира на министърът на защитата Тодор Тагарев, откакто се завърна от посещаване в Съединени американски щати. Той посочи, че такива стратегии има по линия на НАТО и по линия на Европейски Съюз.

„ Стана въпрос и за подписано съглашение за пускане на противоминната група в Черно море и по какъв начин тя е отворена към принос на съдружници “, изясни военният министър.

Има проекти всички бойни групи, които са от страните от източния фланг на НАТО, да набъбнат до бригадни бойни групи – т.е. до към 5000 групи. Това ще се случи тогава, когато е належащо, все още нямаме явен график. Трябва да сме подготвени да осигурим условия тогава, когато ще се случи, уточни министър Тагарев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР