Десетки хора се събраха пред столичната Съдебна палата за финалната

...
Десетки хора се събраха пред столичната Съдебна палата за финалната
Коментари Харесай

Пред Съдебната палата: Съжаляваме, че разваляме семейния празник на българската мафия

Десетки хора се събраха пред столичната Съдебна палата за финалната за годината протестна демонстрация на самодейността " Правосъдие за всеки ", съобщи БНР.

Пред събралите уредниците показаха своите хрумвания за правосъдна промяна, измежду които - пpемаxване на поста " основен пpоĸypоp “ и въвеждането на правосъден ĸонтpол на отĸазите на пpоĸypатypата да обpазyва досъдебни пpоизводства.

Както всяка сряда от няколко месеца насам, стачкуващите желаеха оставката на Обвинител номер едно Иван Гешев.

" Благодаря на всички вас, които бяхте правилни през тази минала 2020 година - да бъдете на площада, да бъдете с всички протестиращи, да отстоявате идеята за правораздаването. Вие сте невероятни за вашето очакване, за това, че е толкоз огромно, без значение от изискванията, без значение какъв брой сме - доста, малко - вие сте правилни и сте били тук. Аз се надявам идната година - 2021-ва, да бъде година на възвращаемост на нашите старания през тази ", обърна се към протестиращите Христо Иванов.

Мероприятието отбелязва 1 година от встъпване в служба на основния прокурор Иван Гешев и слага въпроса: " Искаме ли още такива години ". В рамките на проявата се приготвя подписването на писмо до еврокомисаря по правораздаването и комисията LIBE към Екологичен потенциал. Да сезира комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи се кани водачът на „ Да! България “ Христо Иванов, който през вчерашния ден изиска от Софийската градска прокуратура да разгласява всички материали по спряното следствие за фотосите и видеозаписите със спящия министър председател и нощно шкафче с пачки и кюлчета в спалнята му в държавната резиденция. Иванов към този момент изиска и гласност за прекратената инспекция на аудиозаписи с гласа, наподобяващ на този на министър-председателя. Всичко това той желае да показа на комисията LIBE. Днес той изяви подозрения, че инспекцията и следствието са били пълноценни. Дали това е по този начин щяло да стане ясно точно посредством цялостна гласност " по стандарта на Гешев ", съобщи той:

" Съжаляваме, че скапваме дребния фамилен празник на българската мафия и на господин Гешев и на господин Борисов, които си разменят дарове и си ги поставят в чорапчето, до момента в който спинкат, само че, за жалост, неприятното възприятие, че тези тържества стават за наша сметка остава. Затова ние ще продължим да питаме! ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР