Десетки хора се събраха пред НДК в София, където започва

...
Десетки хора се събраха пред НДК в София, където започва
Коментари Харесай

Стотици на петия "Поход за мир"

Десетки хора се събраха пред НДК в София, където стартира петият " Поход за мир ". По време на похода ще се събират подписи за референдум против изпращането на оръжия за Украйна.

Инициативата е на Български народен съвет за мир, " Свободна и мирна България ", " Българският жанр единен за децата " и други организации. Те упорстват страната ни да остане зона на мир и да не взе участие във военни спорове.

Стотици се събраха на площада до Римския стадион в Пловдив на оповестения „ Общобългарски поход за мир и неутралитет ". Събитието се организира в 36 града, като то е самодейност на Български народен съвет за мир, " Свободна и мирна България ", " Българският жанр единен за децата " и други организации. Те упорстват страната ни да остане зона на мир и да не взе участие във военни спорове.

Присъстващите се оповестиха срещу изпращането на оръжия за Украйна и каквото и да е интервенция от страна на България в спора.

Други пък се оповестиха за тоталната възбрана на артикули от Украйна, защото те са нечисти от войната и бомбардировките.

Подобни демонстрации има в Бургас, Варна, Русе, Стара Загора. В чужбина демонстрации ще се проведат в Прага, Осло, Торонто и други

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР