Десетки хора са на място, за да изразят недоволството си,

...
Десетки хора са на място, за да изразят недоволството си,
Коментари Харесай

Протест заради лошото състояние на пътя Сливен – Елена

Десетки хора са на място, с цел да изразят недоволството си, че единствената и най-пряка връзка, е в окаяно положение. Преминават стотици коли, рейсове, коли за спешна помощ и това става все по-трудно.

Кмет на село Стара Река Николай Стефанов категорично съобщи: " Този митинг няма политически цели. Търпението ни се изчерпи. Това е най-пряката ни връзка със Сливен. През последните 2 години е в такова положение, че колите за спешна помощ отхвърлят да идват. Пожарни идват мъчно. Скоро имахме случай с кола за спешна помощ, която се забави два часа и 20 минути, преди години е идвала за един час ".

Един от протестиращите разказа ежедневните проблеми, с които се сблъскват хората: " Искаме да се оправи този път, не може да се пътува, чупим си колите. Достъпът е доста сложен. Снабдителите на питателните магазини не желаят да идват. Искаме някой да каже по кое време ще стартира ремонта ".

Директор на ОПУ- Сливен инж. Митко Иванов удостовери, че пътят е в неприятно положение. " Има план по Оперативна програма “Регионално развитие” и ремонтът стартира в сряда " - даде обещание той.

Проектът е за 27 км, 17 км са в Сливенско. Ремонтът ще трае 10 месеца, ще бъде ремонтиран пътят, водоскоците, планувана е нова маркировка. Може би ще се работи редом, с цел да се извърши срокът. Няма да се затваря пътя.

Въведено е ограничаване за тежкотоварните коли, габаритът е дребен и ще е отворен единствено за леки коли.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР