Десетки хора бяха ранени в Тел Авив през уикенда, когато

...
Десетки хора бяха ранени в Тел Авив през уикенда, когато
Коментари Харесай

Над 100 души са ранени при безредици в Тел Авив

Десетки хора бяха ранени в Тел Авив през уикенда, когато стотици поддръжници и съперници на еритрейското държавно управление влязоха в конфликти между тях и с израелската полиция, оповестиха управляващите в Израел.
Израелската работа за незабавна помощ заяви, че повече от 114 души са получили пострадвания, в това число десетки полицейски чиновници. Осем от пострадванията са били съществени, се споделя в изказване на MDA, представено от CNN.
По-късно израелската полиция заяви, че 49 чиновници са били ранени, а 39 души са били задържани. Полицаите, които са се почувствали застрашени, са стреляли с бойни патрони, до момента в който са се измъквали от тълпата, споделиха те. Не стана ясно незабавно дали някои от ранените денем са потърпевши от полицейски огън.
Видеоклипове в обществените медии демонстрираха конфликти сред поддръжници на еритрейското държавно управление и антиправителствени протестиращи.
Израелската полиция употребява шокови гранати в опит да разпръсне тълпата, а някои от протестиращите са замеряли служителите на реда с камъни и са запалили кофи за отпадък.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР