Десетки хора бяха ранени по време на отбелязването на първия

...
Десетки хора бяха ранени по време на отбелязването на първия
Коментари Харесай

Десетки ранени в Турция след първия ден от Курбан байрам

Десетки хора бяха ранени по време на отбелязването на първия ден от Курбан байрам в Турция. Някои от тях са ударени от кози, други са били стъпкани от бик, а трети са били наръгани от месари дилетанти, оповестява турското издание "Хюриет дейли ", представено от БГНЕС.

Милиони животни са били пожертвани в Турция във вторник, като по този метод се означи начало ислямския празник прочут още като „ Ейд ал-Адха”

Но с насладата и благодарността пристигнаха и неприятностите и гнева, което докара до познатата сцена, в която хората упорстват сами да пожертват животните си, а не да наемат месар, което докара до доста пострадвания.

В западната провинция Бурса коза избяга сега, в който трябваше да бъде пожертвана в градината на къща. Тя е влезнала в къщата, качила се е на третия етаж и от там е скочила върху 50-годишен мъж. Черепът на мъжа е строшен на две места и в последна сметка козата е била пожертвана.

В южната провинция Анталия бик съумява да избяга и минават 4 часа, до момента в който животното бива хванато, като през това време то е съумяло За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.да стъпче детето на притежателя си.

Месар дилетант от централната провинция Ескишехир е съумял да среже личния си крайник, до момента в който се е опитвал да принесе животно в жертва.

Междувременно в Истанбул крава избяга и падна от 10 метра в изсъхнал канал дружно със притежателя си. Мъжът е със строшен крайник и е бил откаран в болничното заведение, а кравата е била пожертвана на място.

Дори и без присъединяване на животни, хората са намерили други аргументи, с цел да се наранят.

Двама дилетант месари от Шанлъурфа са се намушкали след спор, кой от двамата би трябвало да бъде нает от клиент да пожертва няколко животни. И двамата мъже са били откарани в болничното заведение. Раните им не са животозастрашаващи.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР