Десетки хора бяха ранени, четирима от които - сериозно, след

...
Десетки хора бяха ранени, четирима от които - сериозно, след
Коментари Харесай

Десетки пострадаха при срутване на платформа в Испания

Десетки хора бяха ранени, четирима от които - съществено, откакто част от дървена платформа се срина по време на градски спортно-музикален фестивал в Испания, оповестява Военновъздушни сили.

Платформата на плажната линия, която е била с дължина 30 м и широчина 10 м, е била цялостна с хора, които са слушали рап-изпълнения на двудневното събитие " O Marisquiño " в северозападния град Виго в Галисия, когато тя се срутила под тежестта на танцуващите.

Според локалните медии повече от 130 души са получили пострадвания или са изпаднали в потрес, поради случая. Някои от хората на платформата са паднали в морето. Свидетелите оповестяват за суматоха измежду пострадалите.

Preocupado por las noticias que llegan acerca del desplome de una parte de la pasarela de madera del Puerto de Vigo. Confiamos en que no se confirme ningún herido grave. Nos acercamos. #Marisquino18pic.twitter.com/WLCF3aP3aM

— Diego Gago Bugarín (@DiegoGagoB) 12 август 2018 година

Няколко незабавни екипа и водолази са били изпратени на мястото, с цел да ревизират дали никой не е останал затиснат под оборудването. 

По данни на полицията не е известно да има смъртни случаи.

Вижте репортаж от мястото на събитието, оповестено в La Vanguardia / YouTube.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР