Десетки хора бяха изведени от първия ред на протеста и

...
Десетки хора бяха изведени от първия ред на протеста и
Коментари Харесай

Десетки са арестувани на протеста пред Партийния дом, сред тях и криминално проявен

Десетки хора бяха изведени от първия ред на митинга и отведени към полицейските бусове, откъдето те бяха извозени към Столична дирекция на вътрешните работи. Протестиращите опитваха да съборят бусовете на полицията, които препречват пътя им по бул. " Цар Освободител " и да доближат до друга секция, където съгласно тях има още арестувани, които е трябвало да вземат участие в митинга.
Четирима души бяха арестувани при следващ опит да пробият укрепление сред два полицейски буса към 11:15 ч.
 Арестуван е един от водачите в Демократична България Арестуван е един от водачите в " Демократична България "
Съпредседателят на зеленото придвижване в границите на групировката " Демократична България " Борислав Сандов е бил задържан на днешния митинг...
Росен Миленов е арестуван, откакто съумял да премине през полицейския кордон. Друг мъж е изведен от екипите на жандармерията, тъй като е скачал върху полицейски автомобил. Трети е бил отведен още при започване на митинга, откакто у него били открити " неразрешени предмети ".
Нова телевизия оповестява за 8 задържани, като твърди, че измежду тях има и шестима престъпно проявени - с регистрации за обири, грабежи и други, само че се показва единствено едно съответно лице.
Един от арестуваните е Пламен Стоянов, по-известен като Големия Дамбовец. Той е отведен в Първо районно ръководство. Преди години Стоянов попадна зад решетките при дейностите по спецоперацията " Октопод ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР