Десетки хиляди привърженици на президента Доналд Тръмп демонстрираха подкрепата си

...
Десетки хиляди привърженици на президента Доналд Тръмп демонстрираха подкрепата си
Коментари Харесай

Сблъсъци между привърженици на Тръмп и контрапротестиращи във Вашингтон

Десетки хиляди последователи на президента Доналд Тръмп демонстрираха поддръжката си за президента и стачкуваха против откраднатите съгласно тях избори.  Стигна се до конфликти сред тях и контрадемонстранти.

Походът на милионите , както бе наречена демонстрацията,  мина под познатия девиз на Тръмп " Да създадем Америка още веднъж велика " и викания " Спрете кражбата " на гласове.

На видеозаписи, качени в обществените мрежи, се вижда по какъв начин след рухването на нощта по улиците избухва принуждение - води се юмручен пердах, употребяват се пръти.



Вестник " Вашингтон пост " заяви за един човек, който е бил наръган. В ранните вечерни часове полицията заяви за  минимум 10 задържани, от които четирима за владеене на оръжие, заяви bTV.

Шествия в поддръжка на Тръмп имаше и в Делрей бийч, Флорида , където няколкостотин души демонстрираха с плакати, на които пишеше " Пребройте всеки глас " и " Не можем да живеем с марксистко държавно управление ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Във Финикс, Аризона , съгласно полицията към 1500 души са се събрали пред локалния щатски парламент, с цел да стачкуват против успеха с дребна разлика на Байдън в щата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР