Десетки граждани запалиха свещ в памет на убитият вчера психолог

...
Десетки граждани запалиха свещ в памет на убитият вчера психолог
Коментари Харесай

Десетки запалиха свещ в памет на Иван Владимиров, помълчаха пред МВР

Десетки жители възпламениха свещ в памет на убитият през вчерашния ден психолог Иван Владимиров - Нав. хората се събраха пред постройката на Министерство на вътрешните работи в столицата, където помълчаха в символ на митинг. за събитието бе оповестено по-рано денем, като консуматори във Facebook молиха към интензивност с думите  “Елате в 18 часа пред Министерство на вътрешните работи на 6-ти септември и Гурко със свещ в ръка... Защото това е геноцид, тъй като това е изтребване ”. Бдение се организира и във Варна. 
Прочетете още
" Искам да попитам какъв брой сигнала са нужни на Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата, с цел да се предотвратяват убийствата на съгражданите ни? Има ли данни за броя на психологично болните хора, които имат огнестрелно оръжие? Колко медийни изяви са нужни за самосезирането на институциите? ", пишат уредниците на събитието по-рано денем. 

Припомняме, че в нощта на 8 февруари Владимиров бе гръмнах в лицето от собствен комшия, с който са имали дълготраен спор. Самият той в ефира на " Преди обед ", където през ноември е поканен да коментира убийството на Иво Андреев (отново премахнат от собствен съсед) разказва, че неведнъж алармира органите на реда за сходна обстановка, в която се намира. 

" Ходих доста пъти в полицията. Казват, че нищо не може да се направи. А това е някогашен служител на реда, който най-вероятно има и оръжие и аз също не знам дали на следващия ден няма да съм следващия случай на убит, просто тъй като на него му е превъртяло ", споделя тогава психологът.

Снимка: Дневник
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР