Десетки граждани се събраха днес пред Народния театър Иван Вазов

...
Десетки граждани се събраха днес пред Народния театър Иван Вазов
Коментари Харесай

Протест срещу маските: Застрашават националната сигурност, като бурките са

Десетки жители се събраха през днешния ден пред Народния спектакъл " Иван Вазов " в София, с цел да стачкуват против носенето на маски навън. Така България се причисли към Международния марш против Covid ограниченията, проведен от Полша, където има митинги в 40 града. По предварителни данни демонстрации се организират още във Англия, Ирландия, Германия, Аржентина, Боливия, Перу, Еквадор.

Протестиращите обявиха, че противоепидемичните ограничения са повече стопански и политически, в сравнение с имат здравен резултат. Според недоволните до момента нямало медицински доказателства, които да потвърдят тяхната изгода.

" Събрали сме се тук, с цел да протестираме срещу тази машинация Covid-19, която ни я постановат ", съобщи един от протестиращите, представен от БНР.

" Никой не ни е питал за мнението ни - желаеме ли да носим маски, би трябвало ли да ги носим. И въобще няма никаква логичност в носенето на тези маски ", добави различен.

" Аз не виждам тук заболели . Болни няма в русенската болница. Ние сме от Русе ", сподели неудовлетворен, пристигнал чак до столицата.

 Сред недоволните жители бе и безконечният протестиращ Йоло Денев
Сред недоволните жители бе и безконечният протестиращ Йоло Денев
Снимка: Булфото

" Не познавам някой болен. Моите близки също не познават болен от тъй наречените корона ", сподели още един.

" Маските са рискови за националната сигурност. Има закон, който не разрешава носенето на маски и бурки ", аргументира се различен протестиращ.

 Снимка: Булфото

" Като родител, напряко ми се плаче като виждам децата, това, което ни предизвикват. Видях едно бебенце и майка му по какъв начин се пробва да му нахлузи маска, с цел да влязат в здравно заведение и напряко ми се плачеше ", показа още една недоволна гражданка.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР