Десетки граждани присъстваха на представянето на кандидата за кмет на

...
Десетки граждани присъстваха на представянето на кандидата за кмет на
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Ще изградим седем нови парка, приоритет са и зелените площи между блоковете

Десетки жители участваха на представянето на претендента за кмет на столичния регион " Овча купел " на - Борислав Тодоров. На представянето участваха и претендентът за кмет на София на –, както и ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев, съобщи кореспондент на.

Хората желаят работата за София да не стопира - това е нашият главен проект и нещото, което споделяме на софиянци. Искаме да предадем като главно обръщение, че всички дружно – районните кметове, общинските съветници и аз като кмет желаеме София да е още по-подреден, по-чист и по-сигурен град, съобщи Хекимян.

Тъй като се намираме в парк, за нас е извънредно значимо да кажем, че продължаваме стартегията за развитето на зелена София. Планираме построяването на седем напълно нови парка, които ще са на територия от 140 декара. Един от тези паркове ще се намира тук в " Овча купел ". Планираме осем от парковете в София да бъдат облагородени, разгласи претендентът за кмет на София на –.

Зелените площи сред блоковете също са главен акцент. Говорим за огромните инфраструктурни планове, само че работата в кварталите също би трябвало да продължи, добави той.

Местната власт по тази причина е локална, тъй като ние сме чиновници на обществото и хората би трябвало да видят резултати от нашата работа. В " Овча купел " е еемблематично за какво е значимо да се гласоподава освен за кмет на Столична община, а и за областен кмет – какъв брой проблеми имахме, какъв брой пожара гасихме през тези 4 година поради мудната администрация. Въпреки районния кмет успяхме да изградим площадка за фитнес. Въпреки него успяхме да спрем позволен от неговия основен проектант градеж на постройка със 7000 квадратни метра разгърната повърхност. Много е значимо, когато гласуваме, да гласуваме и с трите бюлетини или машинно, и откровено се надяваме нашият сътрудник Борислав Тодоров – правист с управнически опит, да получи доверието на жителите, уточни.

Полагането на грижи за междублоковите пространства напълно е работа на районния кмет. Парите се отпускат на районните кметове. Оправдания – доста. Борислав обаче няма време за оправдания, за очакване и за обещания – хората чакат от нас резултати, тъй като ние като екип работим за София, означи Хекимян.

" Овча купел " има голямо количество естествена зеленина, развивана в последните 50 година Имаме естествени зони и би трябвало да ги запазим, сподели Борислав Тодоров.

По думите му различен негов главен приоритет е грижата за фамилиите. Тодоров разгласи, че се повдига въпроса да се промени Подробният организационен проект на " Овча купел 2 ".

Това е методът да изземем от строителството избрани междублокови пространства, с цел да може регионът да се резервира. Районът има потребност от още паркови пространства, от създаване на няколко площадки за разходки за кучета, сподели още претендентът за кмет на столичния регион " Овча купел ".

От екипа на – увериха още, че ремонтът на минералната баня в " Овча купел " ще бъде приключен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР