Десетки граждани на столичния квартал Люлин“ се събраха, за да

...
Десетки граждани на столичния квартал Люлин“ се събраха, за да
Коментари Харесай

Антон Хекимян: ПП наказаха гражданите на София, спирайки парите за метрото и канализацията

Десетки жители на столичния квартал „ Люлин “ се събраха, с цел да чуят целите на претендентът за кмет на София от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян на среща с жители в регион „ Люлин “, съобщи кореспондент на Novini.bg.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 194
През годините тези хора зад мен работеха за публичното богатство, за града ни и за това да могат след 4 години да се изправят пред вас и да кажат какво са създали. Нищо не се прави на гола поляна, стартира той.

Хекимян изброи какво възнамерява тимът на ГЕРБ- за столицата.

„ Когато желаеме да вършим работа ние би трябвало да имаме и вашата поддръжка. Аз се изправям пред вас и желая работата за София да не стопира - и метрото, и строителството на пътища, и нови рейсове за градския превоз няма да се случат от самосебе си “, изброи претендентът за столичен кмет.

не спести рецензиите си към предходните ръководещи от „ “ (ПП), които идвайки на власт орязват дотациите на града. „ На страната беше дръпната ръчната спирачка, пристигна подмяната. Те желаеха да санкционират ГЕРБ-, само че действително наказаха вас – жителите. Те не милеят за София и това го виждаме в техните дейности “, сподели той и уточни орязването на парите за продължението на метрото и замяна на канализация.

„ Ще продължим да строим метро, ще го има в „ Слатина “, „ Подуяне “, тъй като можем и знаем по какъв начин. В столицата ще продължим с огромните инфраструктурни планове – нови пътища, реновиране на трамвайни трасета, връзката от околовръстният път до Автомагистрала „ Струма “. Тези планове е допустимо да се случат, тъй като по тях е работено, те са подготвени. През последните 15-16 година в София е свършена доста работа и никой не може да го отхвърли. Навсякъде, където стигат пътищата, се трансформира образа на града и той се развива. Паралелно с просветителната инфраструктура, ние желаеме да развиваме и здравната инфраструктура. Най-важно е да се построи детска поликлиника в София, тя ще бъде на ул. „ Пиротска “, изброи Хекимян.

Той акцентира, че те знаят по какъв начин и могат да осъществят всичко това.

„ Срещайки се с хората в кварталите знам какво желаят те – реновирани междублокови пространства. Ще премахнем калните точки в кварталите, ще изградим тротоари и паркинги. Убеден съм, че всичко това ще се случи с вашата поддръжка. Благодаря ви! “, обърна се кандидат-кмета към събралото се голям брой.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР