Десетки души се събраха днес в коридорите на Районен съд-Пловдив,

...
Десетки души се събраха днес в коридорите на Районен съд-Пловдив,
Коментари Харесай

Изведоха протестиращи в подкрепа на майката на малкия Буда ВИДЕО

Десетки души се събраха през днешния ден в коридорите на Районен съд-Пловдив, с цел да изразят поддръжката си към Галя Танева и нейното дете, което е по-известно като дребния Буда, който три години нямаше ЕГН.

Магистратите вземат решение през днешния ден дали да оставят Танева в Центъра за психологично здраве, където сега е настанена. Делото се гледа при закрити врата, а служебният бранител е бил освободен, тъй като има назначен акредитиран подобен.

Протестиращите желаят детето да бъде върнато на майката и двамата да се върнат в дома си, осведоми

Междувременно  се наложи намесата на защитата, защото протестиращите отхвърлиха да изоставен постройката.  Това се случи, откакто арбитър Елена Герцова излезе и ги помоли да изоставен, тъй като и пречат да работи. Те обаче отхвърлиха, а в коридора на съда оттекнаха крясъци „ независимост ”.

Припомняме, че 3-годишното момченце, което към този момент получи името Атанас, е настанено краткотрайно в приемно семейство.

Галя Танева притегли вниманието, откакто три години отхвърля да записва своето дете. Така то няма ЕГН и не може да се възползва от каквито и да е обществени придобивки. Детето, кръстено Буда, е родено от нея вкъщи, без лекарска помощ. Оказа се, че това не е първото раждане в домашни условия на майката.

Очаквайте детайлности!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР