Десетки дупки се отвориха по улиците в Благоевград след дъждовете,

...
Десетки дупки се отвориха по улиците в Благоевград след дъждовете,
Коментари Харесай

Десетки опасни дупки се отвориха по улиците в Благоевград

Десетки дупки се отвориха по улиците в Благоевград след дъждовете, снеговалежите и ниските температури тази зима. Шофьорите се оплакват, че това основава заплаха от произшествия и от повреди на колите.

В неприятно положение в края на зимата са както дребните квартални улици в Благоевград, по този начин и част от огромните булеварди.

" Като завали един дъжд, дупките се пълнят с вода, няма видимост и чупим колите. Плащаме налози, а в действителност караме по счупени пътища. Постоянно се кърпят, не се вършат цялостни настилки, гледа се по-икономично ", разяснява Кирил Капитански.

" Създават проблеми, в случай че има огромна дупка, влизаш в насрещното, в случай че има кола и стават произшествията ", изясни Венцислав Ваклев.



Таксиметрови водачи са измежду най-потърпевшите от разрушените улици. Разказват, че поради тях непрекъснато се постановат поправки по колите.

" Предницата примерно шарнири, накрайници, чат пат и гума, джанта изкривиш ", описа Камен Гошев.

От общината в Благоевград споделиха, че ще подхващат нужните дейности по запълване на дупките, откакто атмосферните условия се подобрят.

Репортер: Владислава Миланова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР