Десетки български звезди и лица на NOVA обединяват утре вечер

...
Десетки български звезди и лица на NOVA обединяват утре вечер
Коментари Харесай

УНИЦЕФ и NOVA с благотворителен концерт срещу насилието в училище

Десетки български звезди и лица на NOVA сплотяват на следващия ден вечер старания в една обща идея – обезпечаване на сигурна образователна среда за българските деца. Те ще се включат в благотворителния театър „ Заедно против насилието в учебно заведение “ , който ще бъде излъчен от 20:00 ч. онлайн в ефира на NOVA. Със събраните средства по време на двучасовия концерт ще се финансира 3-годишната стратегия за предварителна защита на насилието в учебно заведение , която ще бъде създадена взаимно от УНИЦЕФ и МОН.
 Аделина Радева и Виктор Николаев NOVA
Каузата сплотява освен УНИЦЕФ и NOVA, само че и цялото общество. Само част от известните персони, които ще се включат в спектакъла са публицистите Ани Салич, Надежда Узунова, Аделина Радева и Виктор Николаев; музикалните звезди - Поли Генова, Кирил Маричков, групите „ Джеръми? “ и ПИФ, Десислава, както и детската вокална група Бон-Бон; актьорите Яна Маринова, Ернестина Шинова, Десислава Бакърджиева. Своята взаимност с идеята ще изразят Красимир Вълчев, министър на образованието и науката и Мария Габриел, еврокомисар по цифровата стопанска система и общество. По време на концерта ще бъдат разказани и доста същински истории, показващи другите лица на насилието в учебно заведение.
 Ани Салич NOVA
Водещи на спектакъла са обичаната актриса Йоана Буковска-Давидова и младият артист, добре прочут на детската аудитория, Мартин Паунов.-->

По време на концерта всеки фен ще може да поддържа идеята на УНИЦЕФ и NOVA като изпрати SMS с цифра 5 на номер 1021 (ДДС и такси не се начисляват за клиентите на всички мобилни оператори) и стане БЛАГОДЕТЕЛ с месечни дарения през мобилния си телефон* или посредством онлайн подаяние на dari.unicef.bg
 Джеръми NOVA
Дигитален медия сътрудник на концерта е Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп. Продуцент на спектакъла е „ Дрийм Тийм “ и се реализира с поддръжката на Happy Bar and Grill.

Повече за интервенцията в учебните заведения, която ще стартира от идната образователна година, можете да научите на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР