Десетки автомобили аварират на международния път Е-79 между Мездра и

...
Десетки автомобили аварират на международния път Е-79 между Мездра и
Коментари Харесай

Пътят между Мездра и Враца – първокласни дупки на първокласно шосе

Десетки коли аварират на интернационалния път Е-79 сред Мездра и Враца поради големите кратери в асфалта . Първокласни дупки на първокласно шосе, по което не можеш да минеш без винетка, само че можеш да останеш без автомобил.

Поредният случай на всеобщо аварирали коли сред Мездра и Враца е бил в неделя.

„ В посока към Мездра от Враца имаше даже един тир, който беше аварирал, и това е безусловно всеки ден. Покрай гумите можеш да строшиш шарнир и какво ли още не “, споделя Хрисимир Данчев, свидетел на случая.

Счупени тасове и раздрани гуми са честа панорама по пътя поради дупките.

Кратерите се отворили преди седмица . Веднъж към този момент са били кърпени тази зима.

„ Карате си с позволената скорост и внезапно пред вас се оказват тези кратери. Просто няма по какъв начин за пет метра да спрете. Ако има кола в другото платно, не може да ги заобиколите, би трябвало да скочите в тях – споделя Хрисимир. – Аз не знам, може би би трябвало да стане случай с тежко ранени, с цел да създадат нещо там “.

„ Плащаме си винетки постоянно, само че за какво ги плащаме, не знаем “, споделя Сашко Портаров, отзовал се да помогне на другар със спукана гума.

След последната всеобща порция потърпевши коли от пътноподдържащата компания започнаха да засипват дупките със остарял изрязан асфалт , с цел да спасят ситуацията най-малко за през нощта.

„ Слаб е материалът изпод и по тази причина по този начин се получава. А и водата прави цялата работа “, изясни представител на компанията. Той обаче не може да каже дали ще има изцяло преасфалтиране на правата.

Дупките ще бъдат закърпени със студена примес, само че и това е краткотрайно решение . Кога ще има същински ремонт на пътя, към този момент не е ясно.

Вижте повече във видеото: -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР