Десетки автобуси, идващи от Турция, чакат към момента на ГКПП

...
Десетки автобуси, идващи от Турция, чакат към момента на ГКПП
Коментари Харесай

Дипломатическа нота от Турция заради масови проверки на автобуси по границата

Десетки рейсове, идващи от Турция, чакат все още на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ". Опашката е поради инспекции на влизащите в България ден преди балотажа на следващия ден, заяви Българска национална телевизия.

По информация на националната телевизия на пункта тече профилирана полицейска интервенция против контрабандата на Икономическа полиция, Агенция " Митници ", Национална агенция за приходите и Автомобилната администрация.

Турция е връчила дипломатическа нота на България поради инспекции на турско-българската граница на влизащи у нас пътнически рейсове от Турция, заяви БНР, базирайки се на дипломатически източници от Анкара.

Според турски медии, българските управляващи стопират пътнически рейсове на граничния пункт „ Капитан Андреево “ под претекст, че ги ревизира за контрабанда на артикули.

Генералният консул на Турция в Пловдив Корхан Кюнгерю късно нощес отиде на граничния пункт „ Капитан Андреево “ и беседва с ръководителите на пункта. Дипломатът се срещна и с пасажери.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР