Десетият юбилеен сезон на музикалното шоу “Гласът на България вече

...
Десетият юбилеен сезон на музикалното шоу “Гласът на България вече
Коментари Харесай

Надежда от Панагюрище спечели “Гласът на България”

Десетият юбилеен сезон на музикалното шоу “Гласът на България ” към този момент има своя нов победител. Това е надарената Надежда Ковачева, която завоюва сърцата на феновете и журито със своите благ осъществявания.

Надежда се бори на финала с Димитрина Германова, другата финалистка извърши песента, която е част от живота й – „ Част от твоя свят “. Това е песента от кино лентата „ Малката нимфа “, който тя озвучава на български в ролята на Ариел, а за свършек на вечерта Димитрина изпя и класическото парче на ABBA – The winner takes it all ( спечелилият взима всичко ), само че за жал не съумя да събере нужните гласове за огромната премия, пише mozache.com.

Голямата победителка Надежда Ковачева пък извърши „ Desert Rose “, като осъществяването й просълзи журито и я изстреля към огромната премия от 50 000лв. и прозвището “Гласът на България ”.

Надежда беше част от тима на Миро, която още от феноменалното си показване на кастинга на мрачно не спря да впечатлява с ангелския си глас. Огромният гений на Надежда Ковачева завладя цяла България и напълно справедливо младата изпълнителка от Панагюрище завоюва огромния край в празничния сезон 10 на „ Гласът на България “.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР