Десетият пореден мач без победа на Левски в първенството логично

...
Десетият пореден мач без победа на Левски в първенството логично
Коментари Харесай

ОТ МРЕЖАТА: Феновете на Левски раздвоени за Мъри Стоилов

Десетият следващ мач без победа на Левски в шампионата разумно отприщи нова вълна от мнения на почитателите в обществените мрежи. Прави усещане, че позициите на треньора Станимир Стоилов към този момент не са толкоз " стоманени " и част от последователите на " сините " не припознават към този момент в негово лице месията, с какъвто статут се ползваше до есента на предходната година. Не липсват и апели за оставката на Мъри.  " Май е време да си върви Станимир, каквото можа оказа помощ, но 10 мача без победа, няма кой, на никое място да те търпи мой....Има играчи, има управление, всичко се заплаща в точния момент, супер зимен лагер, а не се играе нищо...Терените все отговорни, за другите момчета са същите...Иди си с мир Станимире! ", написа Владимир Иванов. " Абе ти виждаш ли с какви играчи играем! Не виждаш ли,че Маринчо го разминаваха,че Галчев е като муха без глава,че Чандърчето е футболист за трета лига,че няма кой да върже играта! С тези толкоз,а за Мъри мисля,че друга ария ще пееш на по късен стадий!!! ", дава отговор му различен почитател на Левски, Стефан Ангелов.    " Налагане на солени санкции и изваждане от титулярния състав! Налагане на наши юноши и обиграването им. Сираков и Стоилов да излязат и да кажат ясно и тъкмо какво става! Стоилов да спре да се оправдава с изискванията за игра. Ако не изразят мнение без ненужно говорене и те са вътре в кюпа. Дължът го на нас последователите. От залъка си разделяме а тези " майстори " се подиграват с нас и тима! Само Левски! ", ядосан е Димитър Попов. " Аз оставки не желая,но нямам ли право след следващият неуспех да подлагам на критика и Мъри и футболистите? Да им аплодирам ли? Ами те се подиграват с тези ВЕЛИКИ последователи! Това не е ЛЕВСКИ! Такъв ЛЕВСКИ не желая да виждам! И аз като Диди запитвам докога по този начин? ", написа Никифор Лазаров. " Прекрасно време,добри условия, цялостни трибуни,ПАМЕТНА дата.Сърце и душа трябват,не единствено пари, както пишат някои. Мъри да каже какво усъвършенства от предния мач? Още по-слаба,безлична,безидейна и безредна игра.П ричината, Мъри да потърси в себе си,а не в " разораната равнища " Трагичен.... и въпреки всичко, САМО ЛЕВСКИ ", е мнението на Илия Илиев.
" Да отговориш, кой ще пристигна в този потъващ транспортен съд? Финансово ли си добре, че който пристигна и играчи да му осигуриш и да платиш на тези, които новия ще освободи? Може би някой като Г.Тодоров,, Тренирам Левски тъй като няма кой да пристигна ", тогава остава ти да станеш треньор. Точно поради такива като теб сменяхме треньори като носни кърпички, играчи също, в този момент сме цялостни със заеми и потъваме. Предния път не го изтърпяхте, ревахте и Батков ги освободи със Сирака, оттогава суша, огромна суша, до момента в който не се върна Мъри. Сега остава отново да настъпим лопатата, само че този път ще припознаваш ", споделя мнението си Трифон Вангелов.
" Слаб тим, слаба тактичност за мача, слаби решения на треньора, слаба мотивация на тима. ВЕЛИКА СИНЯ ПУБЛИКА!!!! ", написа в своя пост Ваклин Драганов.
" Да си кажа и аз мнението, въпреки, че за играта на Левски няма какво да се каже! Още в края на първото полувреме написах пост, тъй като видях играта на Левски и настройката на футболистите за мача. Ръководството на Левски орел, рак и щука ли е и, в случай че е кой прави разделянето и прави интригите? Не може да има проблеми сред управлението и да желаеме тима да върви добре! Постоянно управлението приказва за бистрота, като е по този начин Левскарите имат право и би трябвало да знаят, за какво, кой и заради каква причина се провали договорката " Юнайтед Груп "? Тук поддържам напълно казаното или огромна част от бутонките на Томислав Русев, та той попита Левски пленник ли е на някой. С безмълвие и подминаване на проблемите, Левски няма да се оправи, в противен случай ще затъваме. И да знаете, че футболистите нямат виновност за играта на тима. Щом Сираков не може да ги стимулира, кой различен би трябвало да го направи. Или някой може би бойкотира Сираков? Само, че Сираков за играта на тима няма никаква виновност, той не е непогрешим, само че за това, че Левски не играе добре, той няма виновност. Защо не се случи договорката, би трябвало да се знае, тъй като в случай че този проблем не се реши, той ще остане и ще пречи непрекъснато за в бъдеще на Левски! Да кажат какъв е казуса, и в случай че се реши за какво да не помечтаем въпреки всичко договорката да се реализира след месец, два или година. Всеки ден в България подобен вложител във футбола не идва. Левски загуби извънредно доста от неуспеха на тази договорка. А упоритостите на " Юнайтед Груп " и Шолак бяха съществени. Достатъчно е да загатна, че персонално Шолак се е срещал с министри и с хора на високи позиции в страната. Левски доста загуби! Щеше да имаме ултра съвременен стадион и база, а академията ни щеше да е една от най модерните в източна Европа. Всичко до последно вървеше добре и нещата бяха сигурни, и в последния миг всичко пропада. Ние Левскарите даряваме за Левски, даваме от залъка си, и ще продължим, само че желаеме да знаем кой и за какво дърпа Левски към пропастта и кой провали договорката! ", написа админът на групата " С Левски до края " Слави Борисов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР