Десетият двубой на бойната галавечер Real Pain Challenge 5: Unstoppable

...
Десетият двубой на бойната галавечер Real Pain Challenge 5: Unstoppable
Коментари Харесай

Real Pain Challenge обяви десетата битка за следващото си издание

Десетият дуел на бойната галавечер Real Pain Challenge 5: Unstoppable към този момент е явен. Организаторите оповестиха в обществените мрежи, че варненецът Деян Галинов ще се изправи против молдовеца Григоре Албу в дуел по разпоредбите на професионалния ММА.

Галинов дебютира в клетката на RPC с триумф на предишното издание на веригата през месец март в София. Тогава той надви над Мирослав Милков. Това бе втора победа във втори дуел за състезателя на ММА Варна при експертите. Милков има опит и в кикбокса. Във визитката му участват триумфи на професионални кикбокс вериги и в аматьорски шампионати. Той е участник на европейско и международно състезание по ММА.

Григоре Албу е единствено на 22 години, само че към този момент има две победи в професионалния ММА. Битката ще се състои в категория до 77 кг.

Това е десети разгласен дуел от уредниците на RPC, които споделят за Sportal.bg, че скоро ще съобщат и кои са участниците в единайстата среща на галата.

 

Припомняме, че единствено преди няколко дни RPC заяви, че един от пионерите на българския ММА Камен Георгиев още веднъж ще се бие пред родна аудитория. Той ще се изправи против нокаутьора Павел Милев на RPC 5. В основните ММА и К-1 борби на вечерта ще забележим и други изявени български бойци.
 Камен Георгиев се завръща в клетката против мощен нокаутьор Камен Георгиев се завръща в клетката против мощен нокаутьор
Симеон Наковски ще премери сили с гръцкия представител Джианис Еминов в дуел по разпоредбите на К-1 с дребни ръкавици, а  хасковлията Христо Бончев ще се изправи против поляка Михал Дречковски в борба по разпоредбите на професионалния ММА.
 Симеон Наковски преди RPC 5: Гарантирам представление на 100 %! Симеон Наковски преди RPC 5: Гарантирам представление на 100 %!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР