Десети пореден ден ще продължи издирването на 17-годишната Ивана от

...
Десети пореден ден ще продължи издирването на 17-годишната Ивана от
Коментари Харесай

Десети ден продължава издирването на Ивана

Десети следващ ден ще продължи издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, споделиха за БНР от Областната дирекция на полицията в Кюстендил. Досега от момичето не са открити никакви следи.

На терен още веднъж ще бъдат над 100 служители на реда, жандармеристи, планински спасители, горски служащи. Както и доброволци, които се провеждат в издирването по поречието на река Джерман. Групата за търсене се провежда в мрежите, а стартът на търсенето е в 9 часа.

Идеята е търсенето да бъде главно в региона на моста над река Джерман, където тя е била засечена последно от камерите. Периметърът там е доста огромен и е с гъста трева и бодливи шубраци.

Организаторите споделят, че има доста хълмчета и дерета. В региона има десетки изоставени къщи, които ще се ревизират. Някои от местностите и обектите са проверявани по два-три пъти, резултат към момента няма.

При тунела на основен път Е-79 е открит и телефонът на момичето. Раницата пък е оставена по предишния четвъртък на класната ѝ ръководителка в Гимназията по хранително-вкусови и химически технологии.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР