Десети ден продължава издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, съобщава

...
Десети ден продължава издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, съобщава
Коментари Харесай

Десети ден без следа от 17-годишната Ивана от Дупница

Десети ден продължава издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, оповестява БНР.

Досега от момичето няма диря.

Над 100 служители на реда, жандармеристи, планински спасители и горски служащи ще бъдат на терен.

В търсенето ще се включат и доброволци, които се провеждат в издирването по поречието на река Джерман.

Предвижда се търсенето да бъде главно в региона на моста над реката, където Ивана е била засечена последно от камерите. Периметърът там е доста огромен и е с гъста трева и бодливи шубраци.

Организаторите на самодейността споделят, че има доста хълмчета и дерета. В региона има десетки изоставени къщи, които ще бъдат тествани. Въпреки че някои от местностите и обектите са проверявани по няколко пъти, към момента няма резултат.

При тунела на основен път Е-79 беше намерено якето на момичето. Раницата пък е била оставена на класната ѝ ръководителка в Гимназията по хранително-вкусови и химически технологии.

Припомняме, 17-годишната Ивана е в неопределеност от 23 февруари, когато родителите ѝ подадоха сигнал, че не се е върнала от учебно заведение. Стана ясно, че е напуснала образователните часова малко по-рано.

В Дупница се разгоря и сериозна дискусия дали става въпрос за експанзия и тормоз от страна на съученици на Ивана. Това изказване обаче бе отхвърлено както от класния началник на момичето, по този начин и от негови връстници.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР