Десетгодишно българско момче е ранено по време на стрелба по

...
Десетгодишно българско момче е ранено по време на стрелба по
Коментари Харесай

Българче е ранено при убийството на мафиот в Калабрия?

Десетгодишно българско момче е ранено по време на пукотевица по представител на калабрийската мафия Ндрангета, оповестиха италианските медии, представени от " 24 часа ". Двама мъже простреляли на място 39-годишния Фабио Джузепе Джофре в притежавания от него парцел в Семинара, Калабрия. С него по това време обаче се намирало и детето на живеещи наоколо българи.

Детето било ранено в корема, само че не е с заплаха за живота. Откарано е в болничното заведение на Реджо Калабрия. Не е ясна повода, заради която момчето е било в къщата, това се обяснява от следователи.

Разследващите нямат подозрение, че става въпрос за ликвидиране от мафиотски вид. След като стреляли, стрелците се отдалечили пешком, минавайки през полето покрай къщата.

Разследването се води от Дирекцията Антимафия в Реджо Калабрия, която дружно с прокуратурата на Палми се пробва да разгадае дали става въпрос за нахлуване в средите на Ндрангета от Семинара, или пък за възмездие против Джофре, обвързван с едноименния клан.

Преди пет месеца в къща на Джузепе Джофре бил открит оръжеен боеприпас от седем крадени пушки. Джузепе бил задържан през февруари, само че към този момент бил пуснат на независимост. Отишъл в парцела си в Семинара, където трябвало да се погрижи за животните в пространствата извън. Именно в този миг бил придружаван от българското дете.

Следователите не дават детайлности за родителите на детето.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР