Десетгодишен транссексуален модел дефилира на Седмицата на модата в Ню

...
Десетгодишен транссексуален модел дефилира на Седмицата на модата в Ню
Коментари Харесай

10-годишен транссексуален модел дефилира в Ню Йорк

Десетгодишен транссексуален модел дефилира на Седмицата на модата в Ню Йорк, оповестява NOVA. Ноела Макмеър от Чикаго споделя, че се гордее с обстоятелството, че е най-младата звезда на подиума на огромното фешън събитие.

„ Така демонстрирам на хората, че да си транссексуален не е нещо неприятно “, разяснява моделът.

През февруари Ноела взе участие в шоуто Runway 7 на Trans Clothing Company. В събота пък тя откри и закри шоуто за Renacio.

Родителите на Ноела - Дий и Рей Макмеър, са хора, които не дефинират пола си. Вярват, че тяхната работа е да предизвикват фантазиите на детето си и да пазят други транссексуални деца.

„ Ноела има предпочитание да бъде деятел и да дава образец. Това е толкоз значимо в свят, в който доста неща са против нея. Но децата я харесват “, споделя Дий.

Ноела декларира пред родителите си, че е момиче още на 2-годишна възраст. Оттогава до през днешния ден те я поддържат безусловно по пътя, по който върви.

Моделът към момента не е сигурна каква желае да стане, когато порасне. Плановете ѝ за близкото бъдеще обаче включват присъединяване в Седмицата на модата в Париж.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР