Десетгодишен котарак на име Томас е демонстрирал престъпна привичка през

...
Десетгодишен котарак на име Томас е демонстрирал престъпна привичка през
Коментари Харесай

Котарак-клептоман от години краде бельото на съседите

Десетгодишен котарак на име Томас е показал незаконна привичка през съвсем целия си живот - косматият клептоман краде дребни предмети от съседите и ги носи вкъщи, написа в. " Метро ".

Голямата " пристрастеност " на крадливия котарак от Килмарнок, Шотландия, са чорапите, бельото и дребните плюшени играчки. Томас не подценява и обичайна плячка за котки - рибата, и носи на стопанката си улов от езерцето в градината на съседите.Първият път, когато го изловила да краде, спопанката на Томас Фиона Люис не придала изключително значение на случката, защото била уверена, че това няма да се повтори. Питомецът й обаче скоро почнал да " мъкне " от ден на ден и повече неща, като с течение на времето практиката му се трансформирала във ежедневие. Последната " плячка " на Томас са девет чифта чорапогащи.

Жената се тормозила и почнала да предизвестява съседите и околните магазини за котарака-клептоман. Томас обаче не се оставил да бъде надхитрен и се научил да се промъква в близкия магазин за хранителни артикули по време на утринната доставка на самун и наложително да отмъква по нещо тестено.
Фиона Люис разгласява в Инстаграм фотоси на плячкосаните от Томас движимости и кани съседите си да ги разпознаят и да дойдат да си ги приберат. Междувременно Томас се е трансформирал в локална звезда, чиито незаконния действия забавляват цялото градче.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР