Десетчленно семейство е сред жертвите на страшната катастрофа с изгорелия

...
Десетчленно семейство е сред жертвите на страшната катастрофа с изгорелия
Коментари Харесай

Разтърсващо! 10-членно семейство сред загиналите в огъня на ...

Десетчленно семейство е измежду жертвите на страшната злополука с изгорелия рейс на автомагистрала " Струма ", оповестява " Слободен щемпел ".

" Цялото ми семейство изгоря ", споделя пред медията господин Яхи от Скопие-Север, който губи 10 родственици в автобуса-ковчег, в това число и членовете на семейство Мухаджери, с които имал родствена връзка. Семейството пътувало за отмора в Истанбул.

По информация на македонската медия измежду жертвите са начална учителка от село Студеничани и щерка ѝ, която била малолетна.

Сред починалите имало и кметски помощник, който в Истанбул чествал рождения си ден с приятелката си, която също е умряла.

Разследващи от мястото на събитието описват пред кореспондент на " 24 часа ", че пред междинната врата на рейса има изгоряла жена с две деца на ръце, евентуално близначета.

В момента те ревизират за в допълнение гориво - бензин, тъй като дизелът мъчно експлодира, а рейсът е бил дизелов. Един от оживелите е разказал пред македонския министър председател, че били събудени от мощна детонация.

По първични данни в рейса са пътували общо 52 македонски жители, 45 от които са починали, а 7 са настанени в " Пирогов ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР