Десет военни кораба и две подводници- това е най-мощната военно-морска

...
Десет военни кораба и две подводници- това е най-мощната военно-морска
Коментари Харесай

Русия изпрати мощна военна армада в Средиземно море

Десет военни кораба и две подводници- това е най-мощната военно-морска група, която Русия е поддържала в региона на Средиземно море покрай крайбрежията на Сирия до момента, заяви "Известия ", като се базира на източник от Министерството на защитата.
В състава на групата осем от корабите са въоръжени с крилати ракети "Калибър ". Очаква се към групата да се причислят още няколко кораба. Сред тях са военни единици от Северния, Балтийския и Черноморския съветски флот.
Преди дни организация Bloomberg предизвести, че Съединени американски щати се готвят да нанесат удар по Сирия с крилати ракети, в случай че държавните елементи употребяват още веднъж химическо оръжие в боевете с съперниците си. Веднага по-късно съветското Министерство на защитата разгласи, че в Сирия се готви "провокация от представители на разнообразни бойни групировки " с потребление на химическо оръжие, която ще бъде употребена от американците като мотив за нанасяне на удара.
Сирийската държавна войска се готви да настъпи към провинция Идлиб, единствената част от страната, където към момента има опозиционни войски и евентуално ударът на Съединени американски щати ще бъде ориентиран в този регион, разясняват специалисти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР