Десет учители от програма “Нов път в преподаването на фондация

...
Десет учители от програма “Нов път в преподаването на фондация
Коментари Харесай

Десет учители от „Заедно в час“ преподават тази година в Старозагорско

Десет учители от стратегия “Нов път в преподаването ” на фондация “Заедно в час ” ще преподават в област Стара Загора през новата образователна година.

Новите учители в района са шестима, а още четирима не престават във втората си година . Всички те работят в 5 училища сътрудници на " Заедно в час " в Стара Загора, Енина, Манолово и Николаево.

Учителите в региона преподават по математика, британски език, биология, китайски език, в начална степен и като възпитатели в начален стадий и прогимназия.

Заедно с новите учители в Старозагорско още над 150 учители от стратегия „ Нов път в преподаването ” на „ Заедно в час “ ще преподават през новата образователна година в 89 учебни заведения в цяла България . За първи път организацията ще работи в областите Благоевград и Русе, като по този начин уголемява обсега си до 20 области на страната.

С началото на новата образователна година фондация “Заедно в час ” стартира и приема на нови претенденти за участници в програмата “Нов път в преподаването ”.

Програмата за професионално и лидерско развиване към този момент 11 години образова и поддържа мощно стимулирани хора със или без предходен педагогичен опит да работят като учители и да поддържат равния достъп до качествено обучение на всички възпитаници в България. 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР