Десет служители на Спешна помощ в Русе са поставени под

...
Десет служители на Спешна помощ в Русе са поставени под
Коментари Харесай

Със задна дата: Десет медици от Спешна помощ в Русе са под карантина

Десет чиновници на Спешна помощ в Русе са сложени под карантина, тъй като са били контактни на тяхна колежка с позитивен тест за COVID-19, оповестява БГНЕС.

Сред изолираните медици има един доктор, петима фелдшери и четирима водачи. В момента Центърът за незабавна и неотложна здравна помощ в Русе би трябвало да работи с 11 индивида по-малко, което затруднява графика на промените.
Шивашки завод в Кричим се трансформира в огнище на COVID-19 За последните 24 ч. има новорегистрирани случаи в завода за автомобилни елементи в гр. Смолян и във вагоноремонтния завод в гр. Септември
Медицинската сестра, която първа се е заразила, е била в отпуск до 29 юни. В първия си работен ден трябвало да бъде нощна промяна, само че при започване на дежурството се оплакала, че не се усеща добре, а сътрудниците ѝ я оставили в центъра, без да я взимат на адреси.

Директорът на Спешна помощ доктор Иванка Маринова уточни, че инфектираните са без признаци и нито един от тях няма недоволства. БНР прецизират, че на чиновниците от Спешна помощ не са правени никакви проби, а карантината им е наложена със задна дата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР