Десет отбора от Първа лига ще изиграят първите си контроли

...
Десет отбора от Първа лига ще изиграят първите си контроли
Коментари Харесай

Десет отбора от българския футболен елит стартират контролите си днес

Десет тима от Първа лига ще изиграят първите си контроли от зимните си подготовки.

Локомотив Пловдив ще премери сили с Хебър Пазарджик. Двубоят е плануван за 12:00 часа на стадион “Локомотив ”. Входът е свободен, като фенове ще бъдат допускани единствено на централната естрада.

По същото време Септември София ще се изправи против втородивизионния Струмска популярност.

От 13:00 часа Ботев Враца също посреща отбор от Втора Лига - Спартак Плевен на стадиона в град Криводол. Първоначално инспекцията трябваше да се организира на стадион „ Христо Ботев “ във Враца, само че бе взето решение да бъде преместена, с цел да се запази тревното покритие на нашия главен терен.

Арда Кърджали е следващият тим, който ще срещне български конкурент. Кърджалии излизат против втородивизионния Марица Пловдив на стадион " Хасан Семерджи " в Момчилград.

Пирин Благоевград и втородивизионния Спортист Своге излизат един против различен от 13:45 часа.

Спартак Варна ще играе контрола против втородивизионния Локомотив Горна Оряховица от 14:00 часа на естествения терен в Семеен кодекс „ Локомотив ”.

ЦСКА 1948 излиза против немския Ханза Росток в турския курорт Белек.

Черно море ще пътува до Румъния, където ще се изправи против отбора на Фарул Констанца. Двубоят е от 14:30 часа въз основата на отбора в Овидиу.

В спаринга треньорът на варненци Илиан Илиев ще разчита на всички футболисти, в това число и юноши от школата на отбора. В инспекцията ще вземат присъединяване и подписалите контракти с Черно море Александър Василев и Мишаел Алвеш.

Трябва да се означи, че домакините са в последна фаза на своята подготовка, защото шампионатът в Румъния се възобновява на 23 януари. Поради тази причина се чака Фарул да излезе с титулярите против „ моряците “, за които това е първа инспекция след тежките двуседмични натоварвания.

Шампионът Лудогорец ще премери сили с Хановер.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР