Десет месеца, след като служебното правителство на Гълъб Донев пое

...
Десет месеца, след като служебното правителство на Гълъб Донев пое
Коментари Харесай

Новото правителство прие властта от служебния кабинет

Десет месеца, откакто служебното държавно управление на Гълъб Донев пое ръководството на страната, България към този момент има постоянно определен кабинет.

Николай Денков и министрите му отидоха в Министерския съвет, с цел да одобряват публично властта.

„ С огромно задоволство и горделивост предаваме ръководството на страната на постоянното държавно управление, определено от Народното събрание ”, сподели Гълъб Донев.

„ Няма нищо по-нормално от това българският парламент да избере ново постоянно държавно управление, което да поеме своите отговорности. Изненадан съм за какво през последните дни се оказа, че това може да бъде проблем както за някои от партиите, по този начин и за някои институции, каквато беше Президентството ”, уточни новият министър председател Николай Денков.

Денков моли с избора на постоянния кабинет да бъдат забравени страстите и негативизма и да бъде направено всичко допустимо властта да бъде предадена с концепцията работата да стартира оптимално бързо.

„ Не разбрах какъв е смисълът да бъдат освободени всички заместник-министри през днешния ден, което явно основава проблем и не оказва помощ да имаме последователност както по целите, по този начин и по ежедневните действия ”, подлага на критика новият министър председател.

Минути, откакто Народното събрание утвърди кабинета „ Денков-Габриел ”, стана ясно, че заместник-министрите са освободени. Това е станало с подписани от Донев заповеди.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР