Десет години след намесата на Мая Манолова в живота на

...
Десет години след намесата на Мая Манолова в живота на
Коментари Харесай

Какво се случва с първата съпруга на Ангел Найденов, която той изостави заради Мая Манолова?

 Десет години след намесата на Мая Манолова в живота на скромната и отдадена лекарка Нина Найденова тя към момента не може да се отърси от претърпяното. Първата брачна половинка на Ангел Найденов, която той изоставя поради връзката си с някогашната омбудсманка, още веднъж загатна, че не е съумяла да преодолее изцяло мъчителната им разлъка.

Преди дни доктор Найденова показа фотография от младежките си години и разгара на тяхната обич с Ангел. Кадърът е сниман на танкер " Осъм “, ръководен от младия тогава помощник-капитан Найденов. " Чувствам се носталгично “, написа лекарката от Димитровград към архивния кадър.

Любовта им с някогашния ѝ брачен партньор е като на Ромео и Жулиета и буди трогване у всички техни познати в продължение на цели 38 години. Съдбите им се преплитат като гимназисти. Разбират, че са един за различен, още до момента в който стояли на един чин. Оженили се единствено на 20 и им се родила щерка Деси. Д-р Найденова следва брачна половинка си неразделно и е негова поддръжка във всяко едно начинание, в това число и в политиката.

След сватбата на дъщеря им обаче идва най-трудният миг за красивата лекарка – разводът поради появяването на Манолова в живота на някогашния боен министър. " Бях съкрушена! Почувствах се огорчена и засегната. Човек по-долу от дъното не може да стигне. Вярно е, че го претърпях извънредно тежко “, признава след раздялата с обичания си мъж доктор Найденова през 2011 година Години наред обаче тя не съумява да се отърси от горчилката и намира отдушник в обществените мрежи, където от време на време се връща към спомените и споделя трогателни слова. Преди 4 години тя отново направи прочувствено признание, публикувайки фотография от първите демократични избори през 1991 година, когато Найденов се кандидатира за кмет на Димитровград. Под нея докторката написа:

" Тази фотография е удостоверение, че постоянно съм била до брачна половинка си и съм го подкрепяла в политическата му кариера. Това го споделям на тези, които написаха мръсна поръчкова публикация в навечерието на развода ни, с цел да обезличат наличието ми в живота на този мъж. Ей, хораааа, аз посветих 38 години на него! Това не е ФЛИРТ, а ПОСВЕЩЕНИЕ НА ЖИВОТ! “.

Голямата разтуха на доктор Нина Найденова са нейните внучета Адриан и Кристиан. Известно време те живееха в Германия, защото майка им Деси работеше в българското посолство в Берлин. Сега обаче по-често гостуват на своята обичана баба, която се старае да ги изненадва с вкусни домашни гозби. Малчуганите обичали да ѝ оказват помощ в кухнята, изключително в приготвянето на сладкиши. Лекарката продължава да практикува специалността си в Димитровград, където е извънредно уважавана от своите пациенти. " Най-добрата докторка “, " Невероятен човек и експерт “ са единствено част от ласкателствата, които всекидневно някогашната жена на Ангел Найденов получава от признателни хора в обществените мрежи, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР