Десет души пострадаха са ранените при експлозия и последвал пожар

...
Десет души пострадаха са ранените при експлозия и последвал пожар
Коментари Харесай

Десет души пострадаха при взрив и пожар в пограничен с Украйна руски град

Десет души пострадаха са ранените при детонация и последвал пожар в цех за полиестерни материали в съветския град Шахти, в пограничната с Украйна Ростовска област, съобщи ТАСС, като се базира на губернатора на региона Василий Голубев, заяви Българска телеграфна агенция.

" По най-нови данни вследствие на пожара в завода в Шахти са потърпевши 10 души. Шестима от тях са настанени в болница: трима с изгаряния, а още трима - с пострадвания с друга тежест. Останалите потърпевши, които са получили леки пострадвания, са лекувани в травматологичния център в Шахти и са освободени да се върнат по домовете си ", написа Голубев в канала си в " Телеграм ".

Губернаторът посочи, че експертите от районното министерство на опазването на здравето са решили да изтеглят двама потърпевши от изгаряния в медицински центрове в Ростов на Дон.

Сигналът за пожара в завод за произвеждане на пълнители за матраци и възглавници е подаден в 11:30 ч. московско време. Пожарът е сподавен в 12:49 ч.

Засега няма починали, написа в " Телеграм " губернаторът на Ростовска област Василий Голубев. Той отхвърли концепцията, че детонацията може да се дължи на удар, нанесен от дрон. Във фабриката в град Шахти е станала детонация, която е довела до пожар. Но " съгласно военните по това време противовъздушната защита не е работела ", съобщи Голубев.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР